Taket över bilen är på plats

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, varmt välkommen ska du vara! Såhär mitt i veckan tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er, idag kommer jag prata närmare om företaget BK Hus och Bygg som har hjälpt mig med takarbeten i Helsingborg.

I början av det här året började jag och min fru skissa på ett garage, vi ville nämligen ha tak över bilarna när de står här hemma. Till en början var tanken att vi skulle göra ett helt isolerat garage men efter mycket tänkande och planerande kom vi fram till att bara göra ett halvöppet garage. Det skulle alltså bli ett garage med en vägg och tak. Det främsta arbetet med vårt nya garage var att gjuta en stabil grund, sätta stabila pelare och sedan lägga tak. Vi tog mycket hjälp under hela bygget, ingen av oss hade kunskapen som behövdes för att det skulle bli väl och stabilt genomfört. Ett företag som hjälpte oss väldigt mycket är BK Hus och Bygg, av dem fick vi bland annat hjälp med takarbeten i Helsingborg. Utan den hjälpen vi fick av dem hade vi inte stått här med ett färdigt garage, därför är vi väldigt tacksamma för all den hjälpen vi fick av det här företaget. Man kunde även tydligt märka att de hade full koll på vad de höll på med, deras kompetens och erfarenhet visade sig tydligt under arbetets gång. Det slutgiltiga resultatet blev mycket bättre än vad vi någonsin hade kunnat tro, vilket helt klart är tack vare BK Hus och Bygg. Vi är så tacksamma för all den hjälpen vi fick av dem, därför ville jag skriva det här inlägget som ett tack till dem. Dessutom skulle jag vilja rekommendera er om det här företaget ifall ni skulle behöva hjälp med något de erbjuder, exempelvis takarbeten i Helsingborg.