Ta med min sambo på massage

Hejsan hoppsan! Imorgon ska min sambo få en rejäl överraskning som jag tror att han kommer bli riktigt glad över, han ska nämligen få gå på massage i Skövde. Jag är tämligen säker på att han till en början kommer vara väldigt kritisk till det, men jag tror ändå att efteråt så kommer han känna sig mycket bättre i kroppen. Min sambo arbetar som snickare och det är väldigt mycket konstiga hållningar och ställningar i det arbetet som belastar kroppen en hel del, så jag tror garanterat att det här är något som han behöver. Det finns nog en och annan muskelknut som behöver lösas upp, samt att han kan behöva få en stund där han kopplar av. Han jobbar konstant när han inte arbetar så tränar han, det är aldrig någon vila. Jag tycker dock att han är lite dålig på att stretcha och det händer emellanåt att man hör lite klagomål på stelhet i rygg och axlar. Vad jag vet så har han dessutom aldrig varit på massage så det här blir nog helt nytt för honom, men jag tror fortfarande att det kommer vara en succé och han lär tacka mig efteråt. För mig är det helt ofattbart hur en människa som arbetar med fysiskt ansträngande yrke aldrig tidigare har gått på massage. Jag arbetar på kontor och kan ibland känna hur min rygg och nacke blir stel, men då går jag också på en behandling för att rätta till det. Mitt yrke är egentligen inte alls ansträngande om man jämför med att vara snickare, även om jag kanske mer bli stel av att inte röra så mycket på mig så tror jag nog att hans kropp är väldigt stel också. Nej nu ska jag faktiskt ut och sätta mig i solen några timmar, det är ju ändå kanonväder i Skövde så man får passa på.